CURS NLP

MATRICEA SUCCESULUI
DESCOPERA PUTEREA TA INTERIOARA

img

Cum să crești, să evoluezi și să excelezi prin metode și exerciții
psihologice din „arsenalul” elitelor mondiale.

NLP pe scurt...

Cost...

Până în data DE 30 august prețul este redus cu 16%.
Deci în loc de 190 Euro/modul vei plăti doar 160 Euro/modul.
CÂȘTIGI 240 EURO DIN DISCOUNTuri.

Cum te ajută acest curs NLP

 • Îți dă unelte pentru performanță și acțiune

  Cel mai important element în viața mea este să am puterea și capacitatea să îmi ating obiectivele.

  A venit un moment în viață mea în care am observat că îmi realizez foarte ușor aproape tot ce îmi propun, eu care credeam că nu voi reuși niciodată.

  NLP-ul conține strategiile celor mai eficienți oameni din domenii diverse, îți pune pe tavă modul de gândire al oamenilor de succes.

  Ce face un om se bazează pe cum gândește el.

  Cel mai important cuvânt din NLP este "modelarea".

  Modelare înseamnă să înveți cum gândește un om care are succes și ce îl face pe acel om să fie un om deosebit, extraordinar.

  De fapt NLP-ul îți da acces la mintea oamenilor extraordinari.

  NLP este o baghetă magică pentru cine vrea să învețe să folosească la maxim propria minte și propriile emoții.

  Vezi detalii
 • Devii un maestru în comunicare

  În această categorie intră mai multe abilități pe care un absolvent de NLP le stăpânește perfect.

  • ai capacitatea de a înțelege și interpreta corect toate mesajele verbale și mai ales non-verbale ale celui cu care comunică, "citești" chiar mult mai mult decât ar vrea interlocutorul să comunice.
  • dezvolți o capacitate automată de detectare a adevărului în discuțiile cu ceilalți, înțelegi instantaneu dacă cineva minte sau spune adevărul.
  • antrenezi la maxim capacitatea de a capta atenția oamenilor și de a îi motiva, de a îi face să se simtă bine, de a schimba modul lor de gândire și a îi influența pozitiv.
  • înveți cum să transformi timiditatea în curaj și autenticitate, cum să te simți relaxat și sigur pe ține când vorbești cu alți oameni, indiferent de subiect sau de persoană.
  Vezi detalii
 • Îți crește încrederea în tine și puterea interioară

  Oamenii de succes au un punct comun. Faptul că reușesc să strângă în jurul lor comunități de oameni mai mari sau mai mici. Succesul este al leaderilor.

  Cursul de NLP este un curs al elitelor. Participanții sunt în general manageri, avocați, coach, traineri de succes, leaderi pe domeniul lor de activitate.

  Ceea ce înveți la NLP îți schimbă modul de a reacționa la situații, îți schimbă atitudinea, îți schimbă energia personală. Te transformă dintr-o persoană obișnuită într-un om extraordinar, eficient, comunicativ, influent.

  Vezi detalii
 • Îți controlezi și vindeci emoțiile distructive

  Emoțiile reprezintă aliatul tău cel mai important. Dacă știi să îți controlezi și să îți schimbi emoțiile la voința, puterea ta devine inepuizabilă.

  Emoțiile negative te sabotează și pentru omul obișnuit par imposibil de stăpânit.

  La cursul de NLP înveți cum să stăpânești orice emoție în 30 de secunde și cum să o faci să dispară definitiv.

  Scapi de traumele emoționale din trecut, de vinovăția pe care o simți din cauza greșelilor pe care le-ai făcut și nu le poți uită.

  Și mai mult decât atât, înveți cum să îți amplifici emoțiile pozitive de încredere în ține, bucurie și fericire, voința și entuziasm, motivație.

  După cursul NLP emoțiile nu o să te mai poată stăpâni, ci o să fie ele stăpânite de ține, în orice situație.

  Vezi detalii
 • Îți descoperi misiunea și scopul vieții tale

  Vei învăța să descoperi ce anume te împlinește sufletește cu adevărat.

  Am inclus în cursul NLP metode puternice pentru descoperirea vocație tale, pentru a descoperi ce anume te face pe tine fericit și care e drumul pe care ești predestinat să îl urmezi pentru a îți împlini menirea și scopul în viață.

  Vei învață să îți descoperi misiunea personală și să o urmezi până la capăt.

  Calitatea cea mai importantă pe care e nevoie să o antrenezi este creativitatea și vei avea exerciții practice pentru asta în cursul NLP.

  Vezi detalii
 • Ai acces la puterea minții și a subconștientului tău

  Gândurile sunt cauza tuturor succeselor tale. La curs înveți să îți stăpânești gândurile, dialogul interior, concentrarea mentală.

  Pentru a îți atinge obiectivele ai nevoie de o minte controlată, concentrată pe obiectiv.

  Mintea este centrul tău de comandă, de acolo îți poți controla și emoțiile ușor. Gândurile te ajută să faci rapid conexiuni între lucruri pe care alții nu le pot conecta.

  Comparația dintre mintea unui om mediocru și un om de succes este că mintea omului de succes e concentrată pe un singur gând, iar omul mediocru are zeci și sute de gânduri care îi disipează energia mentală.

  Vei învăța să îți concentrezi efortul mental cât de mult e nevoie până când îți îndeplinești scopul, fără să cedezi, fără să obosești.

  Vezi detalii
 • Trăiești experiența meditației și descoperi cine ești cu adevărat

  Din momentul în care te transformi și îți e ușor de tot să îți atingi toate obiectivele pe care le dorești nu îți mai rămân provocări prea multe.

  Din acel moment apare dorința de a cunoaște cine ești cu adevărat.

  Atunci e momentul să te descoperi pe tine, cu toate calitățile tale ascunse, să afli prin meditație cum poți să trezești în ține energia spirituală.

  Prin tehnici de relaxare mentală, transă, meditație o să înveți cum să te pui în contact cu sufletul tău, cu vocea ta interioară.

  Doar în momentul în care te cunoști cu adevărat pe tine însuți, ai atins punctul cel mai înalt al evoluției tale.

  Apăsa pe butonul verde pentru a fi sigur/ă că ai locul rezervat din timp!

  Vezi detalii

Trainer in București

Ștefan Sandu

Trainer NLP, Hipnoterapeut Coach, Antreprenor

marius Am fost angajat, după care mi-am construit o afacere care a funcționat câțiva ani și am dat faliment. Aveam datorii uriașe despre care eram convins că și dacă trăiesc mai multe vieți n-o sa le pot achita, sau dacă aș castiga la loto tot nu s-ar putea acoperi.

Relațiile cu familia și prietenii erau în declin, aveam impresia că îmi alunecă pământul de sub picioare. Am dezvoltat mai multe afaceri în care implică comunicarea cu oamenii și dezvoltarea de echipe, astfel a apărut nevoia de a relaționa mai bine cu ceilalți.

NLP-ul m-a ajutat să descopăr că doar modul meu de gândire are nevoie de îmbunătațiri. Pe lângă faptul că mi-am rezolvat problemele și mi-am vindecat rănile, satisfacția cea mai mare a fost faptul că am putut să-i ajut și pe alții să iasă din blocajele lor.

marius"Stefan Sandu este prietenul si partenerul meu. Mi-a placut inca din prima clipa dedicarea lui in a spriji oamenii sa evolueze exponential. Tocmai de aceea este trainer în echipa NLP Mania, de cațiva ani și a format deja mai multe generații de practicieni NLP.

Este Master Trainer NLP acreditat de Asociația Română de NLP și va fi ghidul tău la cursul pe care îl organizăm în orașul tău. Citește mai multe despre el, chiar aici în pagină."

Marius Simion

img img

Locuri ramase: 25 23 20

Apasa pe butonul de mai jos
si rezerva-ti locul la NLP

Garanție 100%

Garanția 100%

Si ca să fii sigur că nu ai nici un risc, după fiecare modul de NLP, dacă consideri că nu ai învățat nimic nou și nu ești satisfăcut de noțiunile și exercițiile făcute, primești banii înapoi. Și păstrezi materialele și suportul de curs. Astfel, n-ai nici un risc.
Portretul lui Marius Simion

În realitate NLP este atitudine și mentalitate,
nu un set de tehnici și exerciții care se observă la suprafață!

Marius Simion
Fondator NLP Mania

Ce vei învăța la cursul NLP

Uite aici una din metodele pe care le vei invata si tu la curs
Marius Simion și Pera Novacovici

Cursul are 8 module, în fiecare lună vom face cîte un modul. În fiecare lună vei primi mesaj pe email și/sau SMS cu datele modului și cu detalii despre ce urmează să înveți la următorul modul.

 • Modulul 1

  Cum să comunici ca un Expert

  • Comunicare şi influenţare non-manipulativă
  • Persuasiune şi putere de influenţă, sau cum să ştii ce şi cum să spui, ca să fii convingător, în orice context
  • Identificarea şi stoparea manipulării emoţionale şi verbale, adică cum să identifici şi să dezamorsezi cele mai folosite tipare de manipulare şi deviere a atenţiei
  • Principii de comunicare eficientă şi detensionare a oricărui conflict, prin tehnici psihologice subtile
  • "Citirea" limbajului nonverbal şi interpretarea corectă a elementelor de limbajul trupului, pentru a ştii întotdeauna ce îţi comunică alţii, dincolo de cuvinte;
  • Adaptarea propriei comunicări şi alegerea atitudinii cele mai corecte pentru a transmite mesajele nonverbale cele mai eficiente, în funcţie de context şi interesul tau;
  • Citirea" limbajului ochilor (direcţiile privirii unei persoane indică strategia mentală şi lucrul la care se gândeşte)
  • Metode de empatie instantanee şi profundă, pentru crearea rapidă de conexiune cu oamenii
 • Modulul 2

  Focul interior și puterea cunoașterii

  • Ce este şi cum se accesează "carisma personală", ca să o poţi activa în orice context;
  • Tehnici şi exerciţii puternice de inteligenţă emoţională, pentru eliminarea blocajelor şi a emoţiilor tale negative;
  • Rescrierea "rutinei emoţionale" şi activarea, la voinţă, a emoţiilor productive şi pozitive;
  • Structura mentală şi emoţională a oamenilor şi cum să te adaptezi la ea, în funcţie de cuvintele pe care ei le folosesc;
  • Decodarea şi influenţarea pozitivă a emoţiilor celorlalţi, prin elemente de cuvinte şi limbaj non-verbal;
  • Eliminarea tracului în Public Speaking şi cum să captezi uşor şi să păstrezi atenţia şi interesul publicului tău, în orice context;

  Prin parcurgerea acestui modul, te reîntorci şi îţi faci un aliat din cel mai important rezervor cu combustibil pentru visurile tale: emoţiile.

  Vei ştii cum să îţi anulezi şi să prelucrezi cu ajutorul minţii orice suferinţă, regret sau durere, care te ţine pe loc şi îţi consumă din energie.

  Acest modul îți oferă tot ce ai nevoie teoretic și practic pentru a avea controlul absolut al emoțiilor tale și pentru a crește la maxim potențialul tău.

 • Modulul 3

  Programarea, strategia și atingerea succesului

  • Care sunt structurile de mentalitate ale oamenilor de succes şi cum să le aplici în viața ta, indiferent de domeniu;
  • Motivele psihologice, chiar dacă banale, pentru care majoritatea oamenilor NU ating niciodată ceea ce visează şi îşi doresc;
  • Cum să creşti motivaţia interioară, la o simplă decizie şi cum să devii eficient şi productiv, fără să simți că faci efort;
  • Cum să afli strategiile de gândire ale oamenilor pe care îi admiri, ca să le aplici rapid în viaţa şi obiectivele tale.
  • Cum să elimini frica şi anxietatea şi să le înlocuieşti cu entuziasm şi încredere în tine, oricând începi un proiect important pentru tine;
  • Tehnici şi exerciţii de "rescriere" a programului mental de amânare şi lene, ca să ai energie şi nerăbdare de finaliza cu succes, orice începi;

  La finalul acestui modul, vei avea toate uneltele, principiile şi strategiile de mentalitate ale oamenilor de succes, uşor de implementat şi reprodus în viaţa ta.

  Este momentul în care realizezi că nu mediul înconjurător, oamenii sau întâmplările din viaţă îţi influenţează "fericirea", ci felul în care tu gândeşti despre toate acestea.

  Şi vei ştii cum şi când să îţi adaptezi modul de gândire şi strategiile mentale, sau să le "împrumuţi" pe ale celor mai de succes oameni de pe planetă.

 • Modulul 4

  Schimbarea gândirii prin cuvinte

  • Calea uşoară de descoperire a erorilor de gândire prin sesizarea cuvintelor pe care le folosești zilnic;
  • Cum să descoperi convingerile limitative care te țin înlănţuit şi să le blochezi, prin intrebările de Coaching corecte;
  • Noțiuni şi exerciții de influențare, de a pune întrebări şi a sublinia cuvintele altor persoane, pentru o clarificare rapidă şi spulberare a înțelegerilor greșite;
  • Înveţi cum să descoperi "printre rânduri" intenţiile reale şi mesajele ascunse din cuvintele altor oameni;
  • Întrebarea generează un răspuns corespunzător, aşa că vei învăţa să pui întrebările corecte, pentru a primi cel mai eficient răspuns de la cei cu care comunici;
  • Tehnici de anulare definitivă a programelor tale de auto-sabotare, care te limitează şi te ţin pe loc, din evoluţie şi valorificarea potenţialului tău;
  • Vei reuși să deblochezi atitudini, mentalităţi şi situații în care te afli, prin claritatea pe care o aduc întrebările corecte şi pragmatic formulate.

  Acest modul te face să devii cu adevărat stăpânul modului tău de gândire.

  După ce înveți să îți pui întrebările corecte, nimic nu te mai oprește din drumul tău.

  Ai nevoie doar de o scânteie că să aprinzi flacăra puterii interioare, iar acest modul ți-o oferă.

  Gândește-te la acele momente în care te-ai trezit că nu știi ce să spui când discuți cu cineva, la acele momente în care erai blocat și nu mai știai ce ai de făcut.

  Acest modul îți oferă metode și principii ca să nu mai ai niciodată stări de blocaj și de teamă că nu vei reuși ce îți propui.

 • Modulul 5

  Limbajul hipnotic – cum să provoci schimbări în oameni

  • Principiile limbajului hipnotic şi rolul lui în provocarea schimbărilor profunde;
  • Cum să recunoşti ce emisferă a creierului are un om mai activă şi să îţi formulezi cuvintele şi propozițiile ca să convingi uşor şi pe înţelesul lui;
  • Cum să recunoşti construcţiile de limbaj hipnotic, din reclame şi mass-media că să le anulezi efectul asupra programării minţii tale;
  • Ce este subconştientul şi de ce este el principalul aliat al tău, chiar dacă ne-recunoscut până acum;
  • Exerciţii de limbaj hipnotic pentru "de-programarea" convingerilor tale înconştiente;
  • Cele mai eficiente tipare ale sugestiei şi auto-sugestiei, astfel încât să te motivezi pe tine şi pe cei din jur şi să obţii tot ceea ce îţi propui, fără efort sau amânare;

  Este modulul care îţi desăvârşeşte abilităţile de comunicare şi obţinere de rezultate.

  Este momentul în care ai acces la cele mai avansate metode de comunicare, influenţare şi persuasiune, aplicabile atât în relaţionarea cu cei din jur cât şi cu tine însuti, prin re-modelarea dialogului interior.

 • Modulul 6

  Subconștientul și comorile ascunse în el

  • Accesarea potenţialului latent al subconştientului tău şi cunoaşterea rolului lui în viaţa ta;
  • Care sunt regulile după care acesta funcţionează şi de ce rolul lui este să îţi dea tot ce îţi doreşti, dacă ştii cum să îi ceri;
  • Tehnici diferite de relaxare şi eliminare a tensiunilor mentale si emoţionale;
  • Exerciţii de programare şi comunicare cu subconştientul tău, pentru a avea acces la resursele împlinirii oricărui obiectiv;
  • Vei ştii cum să îţi controlezi forţa vindecătoare a subsconştientului şi cum să te "programezi" pentru sănătate şi vitalitate;
  • Metode de programare mentală pentru o viată completă, împlinită pe toate planurile importante pentru tine.

  La acest modul înveți să pui stăpânire deplină asupra tuturor forțelor ascunse în subconștientul tău.

  Ai de acum acces la o capacitate de 100 de ori mai puternică decât tot ce ți-ai imaginat vreodată despre tine.

  Înveți care sunt cuvintele cheie care activează subconștientul și vei învăța cum să le folosești cât mai eficient.

 • Modulul 7

  Linia Timpului și Rescrierea Trecutului Tău

  • Vei afla cum te influenţează şi te conduce trecutul tău, chiar şi dacă l-ai uitat definitiv sau nu te mai gândeşti la el;
  • Exerciţii experenţiale de Linia Timpului, metoda de programare a unui viitor ideal;
  • Prin exerciţii individuale şi de grup, vei indentifica ce convingeri limitative ai “invătat” fără să vrei din intâmplările prin care ai trecut şi cum să le dezactivezi, pentru eliberarea potenţialului tău şi încrederii în tine;
  • Vei inţelege cum îţi poţi descoperi vocaţia sau misiunea personală, prin exerciţii psihologice pe Linia Timpului;
  • Vei rescrie scenariul vieții tale și îți vei modifica destinul în direcția dorită de tine.

  Acest modul te învață cum să îți modifici viața prin înțelegerea trecutului.

  Faptul că ai în prezent modul de viață de acum, e din cauza educației și a trecutului tău.

  Tu păstrezi în subconștient tot trecutul tău iar el te influențează de acolo.

  Acum vei învăța să reprogramezi trecutul ca să îți poți schimba prezentul și viitorul.

 • Modulul 8

  Bootcamp cu Marius Simion

  Oprirea definitivă a „pilotului automat” și reconectarea la sine

  • Vei afla cum să scapi de vicii şi cum să îţi modifici automatismele de gândire care te fac să simţi pofta şi dorinţa incontrolabilă;
  • Prin metode şi exerciţii NLP vei ştii cum să rescrii, să anulezi sau să minimizezi impactul oricărei temeri foarte mari sau fobii pe care le-ai purtat cu tine vreodată;
  • Vei ştii cum să iţi observi gândurile şi cum să le interpretezi şi să le afli "motivele" si mesajele pe care le poartă;
  • Acum vei avea complet întreg arsenalul de tehnici şi exerciţii NLP şi vei ştii să-ţi alcătuieşti propriul “manual” de evoluţie şi dezvoltare.

  Acest modul face trecerea spre nivelul de Maestru în NLP și vei învăța cum să asimilezi foarte rapid modul de gândire pe care îl are un model, un mentor al tău.

  Înveți principiul pârghiei mentale, prin care schimbând un singur gând tu poți să schimbi un comportament sau chiar un stil de viață.

ce spun participanții la cursurile nlpmania

Bonusuri pe care le primesti la cursul NLP

 • img
  Workshopuri cu Facilitatorii NLP, la care ai acces între modulele de curs
 • img
  Webinarii Live, in care abordez cele mai arzatoare subiecte pentru psihicul uman. In plus poti sa-mi adresezi orice intrebari ai despre NLP si iti raspund instant.
 • img
  Înregistrarea video a cursului de NLP cu Marius Simion, disponibil online permanent pentru tine
 • img
  Înregistrarea audio a întregului curs NLP, în format mp3
 • img
  Acces nelimitat la grupul secret de facebook, unde trainerii îți răspund la întrebări
 • img
  Coaching individual si de grup
  pe o perioada de 8 luni

Locuri ramase: 25 23 20

Apasa pe butonul de mai jos
si rezerva-ti locul la NLP

Ce spun participanții

Despre Ștefan Sandu

Trainer în București

Portret Ștefan este un trainer care știe ce face și mai ales face totul din plăcere. Este o plăcere să-i observi măiestria cu care pune întrebările atunci când cursantul pare să fie blocat. M-a ajutat să trec de la starea de disperare la senzația că orice lucru are rezolvare. Iar cel mai important, această senzație a fost de durată.
Nicoleta Ianosi, 32 ani, Programator
Portret Mă simt extraordinar! Simt o bucurie imensă pentru oamenii pe care i-am întâlnit și pentru uneltele NLP pe care am învățat să le folosesc. Ștefan este un om minunat, cu care voi rămâne prieten toată viața. Simt că am făcut multe schimbări în viața mea și doresc ca acest lucru să fie doar începutul.
Daniel Ianas, Manager Proiect Informatics
Portret Un om cu suflet mare și cu o inima iubitoare. M-ai învățat exerciții NLP pe care le aplic și acum când am momente de anxietate. Îți multumesc mult că din prima zi, ne-ai făcut să ne simțim ca într-o familie în grupul de la curs. O familie de AUR și căruia îi voi duce dorul. Îți mulțumesc din toată inima că ai fost alături de mine în transformarea mea.
Eva Dolores, tehnician prototipuri NPI
Portret În ultimii ani Ștefan surprinde pe toți printr-un imens proces de transformare pe care l-a parcurs și care îi dau putere aproape supraumana să se implice în a face diferența în viața foarte multor oameni.
Monika Kele, businesswoman
Portret Ștefan mi-a schimbat viața, m-a ajutat să mă înțeleg mai bine cu oamenii și asta m-a ajutat să îmi duc afacerea la un nou nivel!
Alexandru Malnasi
Portret Pe lânga faptul ca am învățat să citesc non-verbalul oamenilor și să stabilesc mai ușor raport cu aceștia, acum știu cum să mă detașez de situațiile negative. Un alt lucru important, e faptul că am început să lucrăm cu interiorul nostru (convingeri, transă, hipnoză). Mi s-a parut foarte interesant cum modul în care ne programam mintea, ne influențeaza viața.
Ovidiu Raduica, inginer
Portret Ce înseamnă cursurile NLP pentru mine? Schimbare, descoperire, curiozitate, putere, încredere, emoție, apreciere, bucurie, revelație. Aceste cursuri mi-au deschis mintea și sufletul spre o nouă abordare a vieții. M-au învățat să fiu încrezătoare și să îmi descopăr puterea interioară și răspunsurile la provocările de zi cu zi ale vieții.
Simona Teacă, 37 ani, profesor
Vezi mai multe testimoniale
img img img img

Detalii organizatorice despre curs

Program

Cursul durează 8 luni – 8 module specializate, unul în fiecare lună (un weekend pe lună).

În total sunt peste 135 de ore de formare în care iti asiguram, din partea noastră, toate materialele de curs de care ai nevoie, dar și consiliere personalizată și asistență în toate etapele de curs.

Per total vei avea 19 zile de formare, împărțite în zile intense de curs, la care se adauga 7 zile de antrenament (Workshop NLP).

La sfârșitul celor 8 module vei fi certificat național și internațional ca NLP Practitioner.

Locație

Cursul din București se va desfasura la Activ Consulting One, Str. Iacob Felix, Nr. 55.

Activ Consulting One

Toate detaliile le primesti imediat dupa ce iti confirmi participarea.

CONFIRMAREA PARTICIPARII

Dupa ce ti-ai rezervat locul o sa te contacteze colega noastra Liliana pentru detalii suplimentare.

Va trebui sa achiti jumatate din costul primului modul pentru a avea locul tau garantat.

Iti dau inca o data datele de contact ale Lilianei:

Calendar București

modul 1:
25-27 octombrie 2019

modul 2:
30 noiembrie - 1 decembrie 2019

modul 3:
14-15 decembrie 2019

modul 4:
18-19 ianuarie 2019

modul 5:
15-16 februarie 2020

modul 6:
14-15 martie 2020

modul 7:
11-12 aprilie 2020

modul 8:
21-24 mai 2020 Tabara cu Marius Simion

ÎȚI REAMINTESC CE PRIMEȘTI ÎN ACEST CURS

Acreditare

Cursul organizat de noi are dublă certificare.

La final de curs vei avea o diplomă (în limba română) acreditată de Asociața Română de NLP (ARONLP) și încă o diplomă (în limba engleză) acreditată de Asociața Europeană de NLP (EANLP).

În curând este disponibilă o certificare Premium din partea Institutului de Cercetare și Dezvoltare a Excelenței pentru toți participanții la cursul NLP.

Programa cursului este certificată și standardizată la nivel internațional.

Programa de curs este permanent verificată de comisiile de certificare din diferite asociații internaționale de NLP și supusă testării în practică.

Trainerii au acreditare la nivel de Master Trainer NLP, cea mai înaltă titulatură în NLP.

Certificatul va avea dublă semnătură a trainerilor și timbru oficial al Asociației Române de NLP și al Asociaței Europene de NLP.

Obținerea certificatului de NLP Practitioner certifică abilitățile de a utiliza tehnicile de NLP învățate, precum și dreptul de a continua formarea avansată de NLP (Master NLP, Coaching NLP, Trainer NLP).

Certificare Premium din partea Institutului de Cercetare și Dezvoltare a Excelenței

Locuri ramase: 25 23 20

Apasa pe butonul de mai jos
si rezerva-ti locul la NLP