Termeni și Condiții

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră.

Platforma cursnlp.ro este deținută de către NLP Revolution SRL, cu sediul social în Jud Timis, str. Prunului, Nr 6, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Timis sub nr. J35/3583/2021, având CUI RO44859134, e-mail contact@cursnlp.ro. Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la NLP Revolution SRL, respectiv termenii „cursnlp.ro” sau „site” pentru a ne referi la Platforma cursnlp.ro

1. Ce este cursnlp.ro

Cursnlp.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului cursanților înscriși la cursuri și materiale educaționale pe diverse domenii de activitate, în special în domeniul psihologiei și NLP (programare neurolingvistică) pentru a putea relua materialele la care au participat Live inițial sau la care nu au putut participa si la pachetele de curs, prezentate pe site.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului.

Înaintea ștergerii unui curs, cursnlp.ro va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și/sau grupuri de Facebook și va oferi o perioadă de grație de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză.

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță psihologică, terapeutică, sau altele asemenea și nu înlocuiesc serviciile de specialitate.

2. Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa produsele și serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă autentificati cu datele de logare primite pe e-mail, la achiziția oricărui curs/pachet de pe cursnlp.ro. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Autentifica” de pe pagina principală a site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea logarii pe platforma video. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat doar pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane. În caz contrar, încălcați dreptul la proprietate intelectuală și veți atrage restricționarea accesului la cont. Plus sancționarea conform legislației în vigoare.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare produse/servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

Nu putem garanta utilizarea continuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe cursnlp.ro și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.

3. Cum devii utilizator cursnlp.ro

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze ca utilizator pe site-ul nostru prin înscrierea la unul din cursurile/taberele noastre, accesând butonul “Vreau la curs” disponibil pe pagina principală.

De asemenea, când unul din cursuri are toate locurile ocupate sau este deja în desfășurare, butonul “Vreau la curs” va fi înlocuit cu un buton “Lista de așteptare” pe care vă puteți înscrie, urmând să fiți ulterior contactat de unul dintre colegii noștri.

Important de știut este faptul că, la cursurile formate din mai multe module, nu se poate alege doar unul dintre module, ci este obligatorie participarea la toate acele module care alcătuiesc un curs.

Pentru înscriere, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și numărul de telefon. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces (ce o veți primi pe e-mail după achiziția unui curs/pachet) precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

Odată înregistrați pe cursnlp.ro, veți avea posibilitatea să achiziționați diverse produse și servicii prezentate pe site.

După achiziționarea produselor și înregistrarea cu succes a plății acestora, veți putea accesa produsele astfel achiziționate direct din contul dumneavoastră cursnlp.ro, într-un termen de maximum 20 minute.

Menționăm că aveți posibilitatea achiziționării produselor existente pe site pentru a le oferi cadou altor persoane. În acest sens, tot ce trebuie să faceți este ca, la momentul plasări comenzii să introduceți numele și e-mailul persoanei căreia doriți să îi achiziționați produsele disponibile pe site.  În urma plasării comenzii, persoana respectiva va primi de la noi datele de acces în contul personal precum si invitația la cursurile Live.

4. Plata și facturarea

Plata produselor se efectuează în lei și se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

4.1  Online, cu cardul, prin sistemul Stripe urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

4.2 Prin transfer bancar. Pentru a putea face plata prin transfer bancar e necesar să ne dați un email la contact@cursnlp.ro , iar unul dintre colegii noștri vă va trimite datele pentru transfer bancar. Ulterior, pentru a primi acces la un pachet/curs, e necesar să ne transmiteți dovada plații pe aceeași adresă de e-mail menționată mai sus.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății în niciuna dintre modalitățile de plată prezentate mai sus. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul selectării produsului dorit, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a produselor. În cazul plăților integrale, este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea integrală a cursului, în avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului, prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate.

Foarte rar se întampla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare și se întamplă asta pentru ca datele au fost indroduse eronat, ori pentru ca a trecut prea mult timp pe pagina de plată sau banca nu v-a autorizat plata, deși ați introdus parola de siguranță. În acest ultim caz, e nevoie să sunați la Banca emitentă și să îi cereți autorizarea plății.

Totuși, dacă este afișată o eroare, puteți contacta echipa noastră sau puteți verifica mai jos toate erorile explicate, pentru a ști ce s-a intamplat:

https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines

Puteți încerca și a doua oară plata, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ați plătit de două ori, Societatea are obligația de a va returna sumele necuvenite, în regim de urgență ori există posibilitatea, de comun acord de ambele părți, ca această sumă să fie redirecționată către un modul de curs viitor sau către un alt proiect.

Factura fiscală pentru orice comandă va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

5. Garanția și dreptul de retragere

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa contact@cursnlp.ro.

Colegii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la asigurarea accesului pe site, nu sunteți satisfăcut de cursnlp.ro, vă puteți retrage printr-o cerere în scris și trimisă la contact@cursnlp.ro și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site.

Dreptul de retragere din contract se operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului cursului/pachetului în favoarea aceluiași utilizator. Țineți cont de faptul că cursnlp.ro este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist. În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la contact@cursnlp.ro. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, cursul/pachetul la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării.

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe cursnlp.ro

Optarea pentru retragerea de pe site implică ștergerea contului de acces pe cursnlp.ro

Prin excepție de la prevederile menționate mai sus, avem posibilitatea să acordăm o garanție mai extinsă în cazul unor campanii punctuale desfășurate de Societate, situație în care, pe lângă condițiile generale din prezentul document, vor fi avute în vedere și condițiile speciale de acordare a garanției prevăzute în anunțul public referitor la campania desfășurată. În caz de divergență, condițiile speciale de acordare a garanției vor prevala celor generale prevăzute în prezentul document. Condițiile speciale de acordare a garanției se vor aplica exclusiv pe perioada de desfășurare a campaniei.

Vă informăm că prezenta secțiune nu se aplică cu privire la celelalte produse cu conținut digital pe care le puteți achiziționa de pe platformă, precum materiale sau cursuri educaționale, pentru care Societatea nu oferă posibilitatea retragerii.

6. Răspundere și Limitări

Prin înregistrarea și utilizarea contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe sit sau a nefuncționării sau a funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

7. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@cursnlp.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

8. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe cursnlp.ro și a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a NLPRevolution Training SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către NLP Revolution Training SRL. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la cursnlp.ro

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

9. Forță majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

10. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvată pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supusă instanțelor competente material din Timișoara.

11. Dispoziții finale

Acest site este deținut de către NLP Revoluton Training SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

NLP Revolution Training SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către NLP Revolution Training SRL sunt anunțate pe site precum și anunțate pe grupurile de Facebook deținute sau prin e-mail. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.